گاهی واقعا شگفت انگیز است که مردم برخی کشورها چه غذاهای عجیب و غیرقابل باوری را می خورند. در این بین شاید ژاپن و چین رکورددار خوردن غذاهای باورنکردنی هستند که حتی خوردن برخی از آنها در عقل انسان نیز نمی گنجد. غذاهایی همچون اختاپوس، خیار دریایی، لانه پرنده، کله پاچه خوک، ملخ سرخ شده و… که حتی تصور آنها حال آدم را به هم می زند. در این جا می خواهیم بعضی از این غذاها را مرور کنیم:البته پیشاپیش عذرخواهی می کنیم.

- حلزون (شمال غربی آمریکا): حلزون هایی بزرگ با گردن های دراز، این غذا بسیار محبوب مردم این منطقه است ولی خیلی عجیب و غریب به نظر می رسند. این غذا اغلب <گویی داک> نیز نامیده می شود.
- گور گونزولا (ایتالیا): پنیری کاملا بدبو است که آدم رغبت نمی کند آن را بو کند.
- ملخ سرخ شده (آفریقا، تایلند): در این مناطق ملخ های درشت را در روغن سرخ می کنند و معتقدند بسیار لذیذ است.
- سوپ آشیانه پرنده (چین): این سوپ از آشیانه نوعی پرستو درست می شود. این نوع پرستو برای ساختن آشیانه خود از شاخ و برگ گیاهان خاصی استفاده می کند که از نظر چینی ها خیلی خوشمزه هستند.
- هاگیس(اسکاتلند): شکمبه گوسفند که با آرد و گوشت و مخلفات دیگر پر شده و بخارپز می شود. در واقع این غذا نوعی سوسیس است.
- هاکارل (ایسلند): هاکارل وقتی تازه است سمی می باشد. این غذا از نوعی کوسه تهیه می شود. در واقع گوشت این کوسه تخمیر می شود. در قدیم مردم ایسلند کوسه درسته را یک و نیم تا دو متر زیرزمین دفن می کردند ولی امروزه آن را در پلاستیک های مخصوص می پیچند و نگه می دارند. این گوشت چند هفته می ماند و سپس چند هفته دیگر آن را آویزان می کنند تا هوا بخورد و خوشرنگ شود. حتی معده خود ایسلندی ها هم گاه توانایی تحمل این غذا را ندارد.
- پنیر کله یا هه چیز (سوئد): غذایی که با کله پخته شده حیوانات درست می شود و مخصوص ناهار است. آنها کله گوسفند و… را حسابی می پزند و آب غلیظ شده آن را در ظرفی می ریزند و می گذارند تا مثل ژله ببندد. بعد آن را مثل کالباس برش می زنند.
- بلابر (آلاسکا): چربی خام پستانداران دریایی.
- پاچه شتر (فرانسه): درست شبیه به پاچه گوسفند خودمان است.
- کانگورو (استرالیا): ده سال پیش خوردن گوشت کانگورو حتی در استرالیا عجیب به نظر می رسید ولی امروزه این غذا جزء غذاهای معمولی این کشور و برخی کشورهای دیگر از جمله روسیه شده است. طعم گوشت کانگورو شیرین و چیزی مابین گوشت گوزن و جگر است.
- استیک تاتاری (فرانسه): گوشت گاو کاملا خام. این غذا در ژاپن و برخی کشورهای دیگر نیز مرسوم است.
- منودو (مکزیک): این غذا سوپ شکمبه گاو است.
- سیبرئو (ایتالیا): این غذا همان تاج خروس است (البته نه گل تاج خروس)
- سوپ جغد (چین): شبیه به سوپ جوجه است با این تفاوت که به جای جوجه مرغ در آن از جوجه جغد استفاده می کنند.
- میگوی مست(چین): این غذای عجیب شامل میگوهای زنده ای است که در ظرف مخصوص شنا می کنند. مردم با شور و شوق خاصی با چوب های غذاخوری خود میگوها را شکار می کنند و گاز می زنند.
- فوگو (ژاپن): نوعی ماهی بادکنکی که بخشی از بدنش سمی و کشنده است به طوری که تنها سرآشپزهای بسیار ماهر اجازه طبخ آن را دارند. خوردن این ماهی سالانه حدود سیصد ژاپنی را به کشتن می دهد ولی باز هم مردم زیادی علاقه به خوردن آن دارند.
- اختاپوس (چین، کشورهای آسیای شرقی): اختاپوس پخته و تزیین شده با انواع سبزیجات رنگارنگ. مردم این کشورها با اختاپوس سالاد هم درست می کنند.
- ریچی دومار (سیسیل): این غذا از نوعی جانور دریایی با همین نام درست می شود و مردم سیسیل در جنوب ایتالیا تنها علاقه مندان به این غذای تیغ دار هستند.
- باساشی (ژاپن): این غذا گوشت خام اسب است که آن را نازک برش می دهند.
- پای قلوه (انگلیس): پای نوعی شیرینی پرطرفدار است که درون آن با انواع میوه ها پر می شود ولی مردم انگلیس نوعی دیگر از پای را می پزند. درون این غذا با خوراک قلوه پر شده است. فکر می کنید خوشمزه باشد؟


موضوعات مرتبط: -عجیب ترین و تهوع آورترین غذاهای دنیا

تاريخ : 89/08/07 | 10 PM | | : in1nafar |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.